Категории

Инспирација: Најубавите свадбени торти со цветни декорации

Топлите сончеви денови, во пролетта, летото и раната есен се најатрактивен период за свадбени прослави.

Тогаш се одржуваат најголем број од свадбите, а тогаш и е најпријатно времето, природата е во својата најубава форма, се е зелено и расцветано. Заради тоа ви даваме инспирација за торти, со цветни дизајни, кои се идеални за вашата пролетно-летна свадба.

 

Прегледи:
889
Објавено на:
20.05.2017