Инспирација од улиците на Париз: 3 главни трендови за оваа пролет! (ФОТО)

Пролетта е пред вратите, а со неа и новите трендови кои ни ги носи. 

Неутрално од глава до пети

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Lawless Lee (@happilygrey) on


Монохроматските неутрални комбинации се секогаш во мода, но посебно ќе се носат оваа пролет.

Мрежеста гардероба

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on


Маици или фустани – вие бирате!

Шара како на марамите

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Allier 🇲🇽 (@pamallier) on


Шарите кои нашите баби ги носеа на марамите сега се главен хит на облеката.
Коментари

коментари