Категории

Инспирација: Што се може да направите од гуми

Зошто старите гуми би ги фрлиле, кога би можеле да ги рециклирате во нешто навистина интересно. 

Ова се некои идеи кои би можеле да бидат вашиот следен проект. Од старите истраени гуми да создадете нешто за домот, нешто корисно за вашиот дом. Би можеле да ја разубавите градината, да направите мала фонтана, да ги уредите свеќињата или пак да направите нешто за забава на вашите деца.

Прегледи:
870
Објавено на:
07.05.2017