Инстаграм предизвик: Како изгледаа познатите личности пред 10 години? (ФОТО)

Овие денови сите нас не зафати треската наречена #10yearschallenge Инстаграм предизвик. И не можеме да кажеме дека не ни се допаѓа бидејќи секогаш е убаво да видиме колку сме се промениле.

Иако ни се чини дека времето бргу поминува и немаме чувство дека сме се промениле последниве години, сепак фоотграфиите успеваат да не убедат во спротивното.

Секако, ни славните не останаа имуни на овој забавен предизвик, а нивните фотографии од пред 10 години и сега можете да ги видите во продолжение.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on
Коментари

[fbcomments]