Категории

Инстаграм воведува нова опција

Социјалната мрежа Инстаграм развива опција на апликацијата со која корисниците ќе можат да видат колку пати нивниот профил бил посетен во последните седум дена.

Информацијата ќе се појавува на врвот на профилот, но, сепак, нема да открие кои биле посетителите.

Со оглед на тоа дека оваа функција се уште е во развој, не се појавува на профилите кај сите корисници.

Прегледи:
125
Објавено на:
01.02.2018