#ИнстаСреќа: 5 згодни машки модели кои треба да ги заследите на Инстаграм!

Ќе се сложите дека никогаш не е доста од згодни машки модели! Затоа денес ви го разубавуваме денот и ви помагаме да го збогатите вашиот Instagram feed со згодни и инспиративни мажи кои апсолутно заслужуваат да ги заследите.

1. Pietro Boselli

Години: 29

Број на следачи: 2.6 м

Доаѓа од: Италија

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pietro Boselli (@pietroboselli) on

2. Ton Heukles

Години: 25

Број на следачи: 123 к

Доаѓа од: Холандија

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ton Heukels (@therealtonheukels) on

3. Raffael Miller

Години: 21

Број на следачи: 1.1 м

Доаѓа од: Франција

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raf Miller (@rafaelmiller) on

4. Neels Viser

Години: 20

Број на следачи: 2.7 м

Доаѓа од: Америка

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neels Visser (@neelsvisser) on

5. Travis Trigger Smith

Години: 25

Број на следачи: 76.5к

Доаѓа од: Америка

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Travis Trigger Smith 🐒 (@triggtrav) on
Коментари

[fbcomments]