#ИнстаСреќа: Дали би сакале и вие да пиете кафе со шеќерна волна? (ФОТО)

Кинеската компанија за кафе Mellower создаде бура во шолја преку уникатното еспресо наречено „Сладок мал дожд“.

Она што го прави ова кафе уникатно е изумот во вид на шеќерна волна кој се наоѓа над еспресото и се топи како мали дождовни капки од шеќер директно во чашата. Најголемиот дел од фотографиите се направени во Mellower кафулето во Сингапур, но можеби постојат и други локации кои служат на оваа чудна, многу популарна услуга.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chibi*nasso∵⃝ (@nasso.baby) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mellower Coffee SG (@mellowercoffeesg) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mellower Coffee SG (@mellowercoffeesg) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🏴‍☠️Alvin (@mralvinyap) on


 
Коментари

[fbcomments]