Чек дис аут
Search

#ИнстаСреќа: Дрвја како од друга планета кои оставаат без здив!

Иднината на нашата планета зависи од дрвјата. Освен чистиот воздух кој ни го обезбедуваат, овие дрвја се и исклучиво декоративни. Погледнете сами и проценете:

1. Еукалиптус во боите на виножитото 

 

View this post on Instagram

 

How is this possible?? Nature just painting nonchalantly with this Rainbow Eucalyptus .

A post shared by Thonah Ep (@thonahep) on

2. Јапонска глиценија

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @plumpuffin on

3. Дрво „Крвта на змејот“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manu Pallman (@manu_pallman) on

4. Баобабс на Мадагаскар

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @heavenlyutopia on

5. Темна шума во Северна Ирска

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chelsea Kember (@chelskember) on

6. Сакура тунел во Јапонија

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Holidify: Trip Planner (@holidify) on

7. Рхододендрон

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Champhai (@champhai.insta) on

8. Јакаранда

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TRAVEL | VACATION | LIFESTYLE (@traveleravenues) on

9. Тунел од расцветани цреши

 

View this post on Instagram

 

A post shared by travel • nature • inspiration (@travelgalactic) on

10. Дрвото Туле во Мексико

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirk Peterson (@petechicago) on
Коментари

[fbcomments]