Категории

#ИнстаСреќа: Фотограф го претвори животот на своите деца во бајка, а фотографиите ќе ве воодушеват

Полската фотографка, Ивона Подласинска, која е архитект по образование, фотографира деца како што никој друг во светот не прави. Главни ликови на делата на Ивона се нејзините 2 сина, чии фотографии ја започнаа нејзината кариера како фотограф. Живеат обичен живот – шетаат, играат со пријатели и ја посетуваат баба, но благодарение на талентот на оваа фотографка и нејзината извонредна визија за нештата, обичните работи стануваат магични. Се чини дека луѓето што го гледаат делото на авторот се враќаат во светот полни со топлина, љубов и пријатност.

Ние сме воодушевени од работата на Ивона и сигурни сме дека и вие ќе посакате да и се придружите на армијата на нејзините обожаватели откако ќе ги погледнете овие преслатки фотографии.

  

  

 

Прегледи:
309
Објавено на:
19.10.2020