#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Да ставиме крај на насилството врз жените #stopviolenceagainstwomen

Жените се истовремено најкревките и најсилните суштества. Можат да се расплачат од еден збор, а истовремено да поместат планини за оние кои им значат. Жените треба да се сакаат, почитуваат, вреднуваат, а не да се покажува сила врз нив. Денес е меѓународниот ден за борба против насилството врз жената со #stopviolenceagainstwomen

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fab! (@thatsfabofficial) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Magazù (@nadiamagazu) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giulia Disegna Psicologa (@giuliadisegnapsicologa) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴱᴸᴱᴺᴬ (@theweirdone999) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Terziario Donna Confcommercio (@terziariodonnaconfcommercio) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriele Sola (@gabrielesola) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAURA PESSINA Monza (@laurapessinamonza) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentina (@iamsava.it) on
Коментари

[fbcomments]