Категории

#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Денот што го чекаме цела година #роденден

Родендените се посебни моменти за секој од нас. Без разлика дали ги прославуваме приредувајќи голема забава, или пак во кругот на семејството и најблиските пријатели, секој од нас посебно го сака овој ден.

1.

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mladinski Kulturen Centar (@mkc_skopje) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Вкусни Приказни (@vkusniprikazni) on

4.

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ПосветеноНа (@posvetenona) on

Прегледи:
153
Објавено на:
17.01.2020