Категории

#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Единствен и неповторлив #freddymercury

Еден од најталентираните пејачи кои некогаш живееле, познат по неговиот неверојатен и незаборавен глас, песните кои сите ги знаеме и претставуваат огромно музичко богатство. Оваа #ИнстаСреќа му ја посветуваме на #freddymercury

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Freddie_Mercury (@freddiemercury.fanpage_) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Freddie_Mercury (@freddiemercury.fanpage_) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shishir Hattangadi (@shishirhattangadi) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara (@_therealsaraimperiale_) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VINYL CLOCKS (@vinyl.clocks1) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Freddie Mercury Lover (@mercury_on_air) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lovö_ttt (@_lovo_ttt_) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen.fanpage (@queen.fanpage4) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sorosmacskaja on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤️ Freddie Mercury ❤️ (@mercury.obsessed) on

Прегледи:
230
Објавено на:
06.12.2019