#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Есенски фотографии со #ноември

Иако бевме сведоци на најтоплата есен проследена со високи температури и пријатно сончево време, веќе со почетокот на ноември започнува вистинската дождлива есенска атмосфера. Есенски лисја, есенски плодови, намалување на температурата и полека стануваме свесни дека нѐ делат помалку од два месеци до новата година. Токму затоа овој дождлив ден му го посветуваме на предвесникот на зимата #ноември.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by pinky 🧿 (@my.pinkylife) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Coffee Room Sofia (@thecoffeeroomsofia) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cooking_bg (@cooking_bg) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Eyeliner Tragedy (@inna_bobotzova) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieta Ivanova (@arona.peleona) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADRÎANA GRIG (@saltthepapaya) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cooking_bg (@cooking_bg) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OZONE GOLD (@ozonegold) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drops of Emotions (@drops.of.emotions.bg) on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simple Bulgarian (@simplebulgarian) on
Коментари

[fbcomments]