Категории

#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Фотографии во сеќавање на нашиот #tose

Незаменлив, неповторлив, никогаш непреболен. 12 години без #tose. Празнина која се пополнува само кога го слушаме неговиот глас. Зад себе остави песни кои сите ги знаеме и ќе ги знаат генерациите кои ја немале таа среќа да живеат во неговото време. Ова се некои од најубавите фотографии на Инстаграм со #tose.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pejovic Tamara (@tamarapejovic89) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toše Proeski _love (@toseproeskilove) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mile (@_mils92_) on

4.

5.

6.

7.

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @_tose_proeski_1981 on

9.

10.

Прегледи:
43
Објавено на:
16.10.2019