#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Најубавите фотографии со #galicnik

На 450 метри надморска височина Галичник претставува убаво живописно село во центарот на Мијачкиот регион. Регион кој има дадено многу за историјата и културата на нашата земја, место на традицијата и легендите. Ова се најубавите фотографии на Инстаграм со #galicnik.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martin D (@m_dimitrievski) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ubavina Fine Art (@ubavinafineart) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @maeroska on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by North Macedonia 🇲🇰 (@discovernorthmacedonia) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angel Gjorgjeski (@angelgjorgjeski) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sherpa Horse Riding – Galicnik (@sherpahorseriding) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emilija (@emi.ly.v) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TRT Belgesel (@trtbelgesel_en) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Kamiloska (@kamiloska) on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camping | Hiking | Outdoor ⛺️⛰ (@campingmk) on
Коментари

[fbcomments]