Чек дис аут
Search

#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Неодоливо слатки фотографии со #маче

Дали знаевте дека мачките можат да ги ротираат своите уши за 180 степени, а нивниот слух е пет пати посилен од нашиот? Домашните мачки поминуваат 70% од своето време во спиење. Не можат да гледаат директно под својот нос, а поголемиот дел од нив немаат трепки. Некои луѓе веруваат доколку сонувате бела мачка дека ќе ве следи среќа. Ова издание на #ИнстаСреќа им го посветуваме токму нив, со #маче.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija Nikolovska (@viktorijanikolovskamk) on

2.

3.

4.

 

View this post on Instagram

 

#cats #маче

A post shared by Dragi Trajkov (@dragitrajkov) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MascotasSaintDaniel (@mascotassaintdaniel) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija despodovska (@marijadespodovska) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kane Korzo – Animal Welfare 🐾 (@kanekorzomk) on

8.

9.

10.
Коментари

[fbcomments]