#ИнстаСреќа хаштаг на денот: По повод Светскиот ден на детето одбравме фотографии со #kids

Денес, 20. ноември е Светскиот ден на детето. Децата се најголемото богатство, иднина, радост. Сите деца на овој свет заслужуваат да имаат безгрижно детство без разлика каде се родиле. Овој ден треба да се прослави и да се преземат мерки секое дете да има право да биде среќно. Затоа денес, одбравме фотографии со #kids.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion & Babies (@fashion_and_babies) on

2.

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arina Ageeva (@arrrishkaaa) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tetty (@tetty.k) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tugce Durdu Balçın 💗 (@tugcee_blcn) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIDEO BAYI LUCU | CUTE BABY (@videobayi) on

7.

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SayCheeez Studio_ دلال الدغيشم (@saycheeez_photo) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marta Piątek-Žiak (@marta_piatek_ziak) on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DREAM EQUAL (@dreamequal) on
Коментари

[fbcomments]