#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Понеделнички фотографии со #mondaymotivation

Од понеделник почнувам со диета. Од понеделник почнувам да вежбам. Од понеделник ќе ги откажам цигарите… Првиот ден во неделата секогаш го користиме за означување на почетокот на промените кои сакаме да ги направиме во својот живот. Токму затоа, овој понеделник ги споделуваме фотографиите со #mondaymotivation.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanderpups (@wanderpupsdc) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TropEco Travel (@tropecotravel) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nita Wells (@talesofapreschoolteacher) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝒜𝓇𝓂𝒶𝓃𝒹𝑜 (@arman.doe) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A S H T O N • F I T N E S S (@ashy.fitness) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TheGoddessWithin (@divinewithinall) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fairmont Pittsburgh (@fairmontpittsburgh) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INSANE GENE (@insanegene_official) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLEU Clothing (@bleuclothing) on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Bente (@alexbente) on
Коментари

[fbcomments]