Категории

#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Посветуваме внимание на машкото здравје #movember

Секој ноември меѓународното движење #movember го става во фокус машкото здравје и ги повикува мажите да пуштат мустаќи како поддршка во ширењето на свеста за типичните машки болести, а едната од нив е рак на простатата. Оваа #ИнстаСреќа ја посветуваме на машкото здравје со #movember.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glaces Moustache Avignon (@glacesmoustacheavignon) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fuente Latina (@fuentelatina) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dart (@widarto_r) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mentos 🐾🐾🐕 (@mentos.champion) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radek Szymczak (@radekszymczak) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joe James (@joejoejoejames) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saints Netball (@ustanetball) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dennis West (@mrdenniswest) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gustave Roussy (@gustave_roussy) on

10.