#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Ова се најубавите фотографии од украсено Скопје #winterland

Скопје изгледа магично во овој период од годината, а ова се најпопуларните и најкреативните фотографии на Инстаграм кои ќе ја пренесат убавината на нашиот украсен град поблиску до вас. #winterland во Скопје.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇲🇰 N.P ᴘʜᴏᴛᴏɢʀᴀᴘʜʏ 📷 (@_n.p.photography_) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra (@sandra_kirkov) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dita (@mon_personnel_decadence) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Cvetkov (@cvetkovv_a) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rasheva Nadica (@nadicarasheva) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @postollovska on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda 😙❤♍ (@nedamalenkov) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Stojanova (@anastojanovaa) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♏️Dautovska Iva (@_dautovska_) on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dilan Aydın (@dilanaydin) on
Коментари

[fbcomments]