#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Прекрасен, мистериозен, свет за себе #antarctica

Од сите континенти, Антарктикот е дефинитивно најмистериозен, па поради тоа и многу интересен. Тој е последниот откриен континент и единствениот кој никогаш немал жители. Ова се некои од најинтересните фотографии на Инстаграм со #antarctica.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carlos_Avalos (@carlos_avalos_76) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christopher Michel (@chris_michel) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Steinmetz (@geosteinmetz) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Do (@duc.d0) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Quark Expeditions (@quarkexpeditions) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANTARCTICA ❄ ART ❄ TRAVEL (@antarcticbiennale.eng) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penguins of Instagram (@penguinsofig) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BBC Earth (@bbcearth) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penguins (@penguinstothepeople) on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Travel Club Monaco (@travelclubmonaco) on
Коментари

[fbcomments]