#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Прекрасни фотографии од првата комунистичка земја на Западот #cuba

Куба е земјата позната по своите цигари за кои се смета дека се најдобри на светот. Сите премиум цигари ги изработува иста компанија. Ернест Хемингвеј во текот на животот на Куба ги напишал „За кого бијат камбаните“, „Старецот и морето“ и „Островите во струјата“. На Куба не постојат отровни видови на билки и животни. Еден Кубанец месечно просечно заработува 29 американски долари, а сивата економија е многу силна.

Ова се најубавите фотографии од оваа необична и прекрасна земја со #cuba.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Willfly (@george_willfly) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Saper (@thewayfaress) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alex bedoya* (@ayebedoya) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CUBA CANDELA (@cubacandela) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andro Liuben Pérez Diz (@designer_cubano) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CA Ekomatravel (@ekomatravel) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SARA CABRAL 🐚 (@saracabral_) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓚𝓪𝓻𝓲 𝓜𝓪𝓭𝓮𝓵𝓮𝓲𝓷𝓮 𝓑. (@karimadeleine) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicola Beauty (@mzcola_beauty) on

10.
Коментари

[fbcomments]