#ИнстаСреќа хаштаг на денот: Уметнички фотографии со #tattoo

Кога станува збор за тетоважите вкусовите се поделени. Некој им се восхитува, а некој категорично не ги прифаќа. Како и секоја уметност, така и тетовирањето има многу стилови и секогаш трпи промени. Ова се некои од највпечатливите фотографии на Инстаграм со #tattoo.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝕿𝖎𝖆𝖌𝖔 𝕸𝖆𝖎𝖆 🇵🇹 (@redbeard_ink) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝒮𝑜𝒻𝒾𝒶 𝒮𝒾𝓁𝓋𝒾 🕷 (@zofiatattoo) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 임도현 (@tados_oriental) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Сергей Мелентьев (@melentev.s) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giovanna Toffoli (@domino_tattooing) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴶᴱˢˢᴵᶜᴬ ᴶᴵᴹᴱᴺᴱᶻ (@mynameiskimss) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danny Loucel (@autochthonoustattoos) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruce Victor (@brucevictorr) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tattoo & Piercing (@koalas_tattoo) on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michele Notaristefano (@michaeltattoo) on
Коментари

[fbcomments]