Категории

#ИнстаСреќа: Кико е кучето кое има рак, а неговиот брат не се одвојува од него

Кико е куче кое има рак, па поради тооа бил и на операција на која морале да му ја ампутираат предната нога, а неговиот брат Вотсон секогаш го чува, теши, прегрнува, бакнува… Нивната поврзаност е фасцинантна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴡᴀᴛsᴏɴ ᴀɴᴅ ᴋɪᴋᴏ (@wat.ki) on


Кико и Вотсон се кучиња кои живеат во САД, а станале познати поради трогателните објави на нивните сопственици на Инстаграм и Фејсбук. Додека Кико се бори со ракор, неговиот брат Вотсон го теши кога и да му се укаже можнпст за тоа. Го прегрнува, го лиже, спие прилепен до него, секогаш внимава на него.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴡᴀᴛsᴏɴ ᴀɴᴅ ᴋɪᴋᴏ (@wat.ki) on


Чувствува дека е болен и сака да му го разубави животот. Неодамна нивната кучешка фамилија им се зголеми за уште еден член. Дошло и црното куче кое е спасено од улица. Двајцата веднаш ја прифатиле како да живее со нив со години.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴡᴀᴛsᴏɴ ᴀɴᴅ ᴋɪᴋᴏ (@wat.ki) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴡᴀᴛsᴏɴ ᴀɴᴅ ᴋɪᴋᴏ (@wat.ki) on