Категории

#ИнстаСреќа: Љубовта и поврзаноста помеѓу ова девојче и нејзината пудлица и најслаткото нешто што ќе го видите денес!

Пријателството помеѓу ова 2-годишно девојче од јапонија и нејзината џиновска пудлица е пример за вистинска поврзаност и лојалност. Погледнете како изгледа нивното секојдневие.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by たまねぎ (@tamanegi.qoo.riku) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by たまねぎ (@tamanegi.qoo.riku) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by たまねぎ (@tamanegi.qoo.riku) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by たまねぎ (@tamanegi.qoo.riku) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by たまねぎ (@tamanegi.qoo.riku) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by たまねぎ (@tamanegi.qoo.riku) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by たまねぎ (@tamanegi.qoo.riku) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by たまねぎ (@tamanegi.qoo.riku) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by たまねぎ (@tamanegi.qoo.riku) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by たまねぎ (@tamanegi.qoo.riku) on