#ИнстаСреќа Моќни фотографии кои ја покажуваат убавината на пилатесот @powerhousepilates

Пилатесот претставува воспоставување рамнотежа на целото тело. Поврзување на физичкото со духовното. Обликување на мускулите. Релаксација. Ослободување од напнатоста. Пилатесот е повеќе од спортска дисциплина – тој е начин на живот. Во продолжение ви ги претставуваме најмоќните фотографии од најдобро пилатес студио кај нас PowerHouse Pilates кои ја доловуваат суштината на пилатесот и сите придобивки кои ги носи со себе.

1. Активација на целото тело

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PowerHousePilates (@powerhousepilates.mk) on

2. Зголемување на флексибилноста

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PowerHousePilates (@powerhousepilates.mk) on

3. Рамнотежа на телото

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PowerHousePilates (@powerhousepilates.mk) on

4. Ја буди страста за вежбање

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PowerHousePilates (@powerhousepilates.mk) on

5. Создава од вас победници

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PowerHousePilates (@powerhousepilates.mk) on

6. Ја зголемува вашата енергија

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PowerHousePilates (@powerhousepilates.mk) on

7. Ве мотивира да се движите кон целта постигнувајќи што подобри резултати

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PowerHousePilates (@powerhousepilates.mk) on

8. Ве ослободува од стресот

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PowerHousePilates (@powerhousepilates

9. Ја зголемува вашата физичка кондиција

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PowerHousePilates (@powerhousepilates.mk) on

10. Создава од вас посветени и одговорни личности кои водат здрав живот

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PowerHousePilates (@powerhousepilates.mk) on
Коментари

[fbcomments]