Категории

ИнстаСреќа: Најубавите сестри близначки во светот

Секој верува дека бебињата се слатки и неизбежно, ние мислиме на нашите сопствени деца или внуци како најомилените во светот. Кога Климентс ѓи донесе своите ќерки близначки на светот пред 9 години, сите можеа да видат дека има нешто извонредно во нив. Дури и кога беа бебиња, се предвидуваше дека тие ќе станат модели, а денес се знае дека се „најубавите близнаци во светот“, а стотици агенции се подготвени да ги потпишат како модели.

 

Овој зачудувачки пар е роден во Калифорнија. Нивните родители, Кевин и Климентс ѓи именувале близнаците уште пред да се родат. Само што се родиле близнаците, дури и лекарите и медицинските сестри во болницата останале запрепастени од нивната убавина. Работите биле прилично исти кога пораснале.


6 месеци подоцна, нивната мајка ги запознала своите девојки во светот на манекенството. Но, тогаш таа се предомислила затоа што Климентс морала да се грижи за нивниот 2-годишен син Чеис.

Но, во 2017 година нивните ќерки растат и развиваат свои лични личности.

Така, со согласност на нејзините ќерки, пристапила кон некои контакти во индустријата и ги натерала Ава и Лиа да потпишат 2 различни агенции.

Таа се погрижила нејзините ќерки да одат и на училиште. Ако има какви било ангажмани резервирани преку Инстаграм, таа ги закажува за време на викендите или веднаш по училиште за да се осигура дека близнаците не пропуштаат да учат.

 

 

Прегледи:
302
Категории:
#ИнстаСреќа
Објавено на:
01.09.2020