Категории

#ИнстаСреќа: Најубавото село во Полска исшарано со цветни декорации

Овие мали слатки куќи се лоцирани во областа Даброва, во југоисточниот дел на Полска. Името на ова селце како од бајките е Залипие и се смета за една од најубавите туристички атракции на земјата.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Polska zachwyca (@polskazachwyca) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by No Cześć 😘 (@olomanolo_blog) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Malwina (@nanuszka.pl) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maggs B. 📸 (@maggsb1) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalia Weronika (@nat.wisniewska) on

6.

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarzyna Targosz (@katarzynatargosz.pl) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ela Krajewska (@ela.krajewska.1) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma – Mum & Adventure Planner (@whosaidyoucanttravelwithkids) on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌿🐕🌱 (@agnieszka.cygan) on

Прегледи:
42
Објавено на:
25.02.2020