Категории

#ИнстаСреќа: Направете го работењето од дома позабавно: Најдобри декорации за работниот простор!

Ако сте и вие од оние кои оваа ситуација ги затекна неподготвени, а од неодамна вашата дневна соба е и ваша канцеларија, време е да се прилагодите и направите простор во кој ќе ја зголемите својата продуктивност. 

Истражувањата покажале дека работното опкружување значително придонесува во работните навики, затоа потрудете се да го претворите тој простор во најубаво работно катче.

Овие фотографии може да ви бидат инспирација:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Inredning (@inspo_by_israa) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by London Home of @kelseyinlondon (@homewithkelsey) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Desk Life Bliss|Mariam A. (@desklifebliss) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 1825 interiors (@1825interiors) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Morgen (@rosedale_cottage) on