Категории

#ИнстаСреќа: Не сакале да чујат за куче – но сега се најдобри пријатели со своето милениче

Татковците често се противат кога е во прашање вдомувањето на домашен миленик во семејството. Сметаат дека тоа е неуредно и непотребно.
Но кога еднаш ќе се појави малото влакнесто суштество тие инстантно забораваат на своите уверувања.