Категории

#ИнстаСреќа: Ова е малтезерот Коко кој обожава да стои на две нозе!

Коко е малтезерот кој го освои Инстаграм, поради својот начин на движење – на две нозе. Сопствениците на Коко решиле да ги документираат нејзините забавни моменти. Тие му создале профил на Инстаграм на Коко, редовно прикачувајќи слики од малата малтешка пудла. Повеќе од 232 илјади луѓе ги следат авантурите на Коко што го прави едно од најпопуларните кучиња на Интернет!

 

 

View this post on Instagram

 

Get in loser, we’re going shopping🐶🛍 #throwbackthursday #tbt #MeanGirls

A post shared by Coco & Her Sister Cici (@cocothemaltesedog) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coco & Her Sister Cici (@cocothemaltesedog) on

 

View this post on Instagram

 

pov: you open the front door and see this🐶❤️ #throwbackthursday

A post shared by Coco & Her Sister Cici (@cocothemaltesedog) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coco & Her Sister Cici (@cocothemaltesedog) on

 

View this post on Instagram

 

My secret identity: The Abominable Snowman🐶❄️ #PawsUp

A post shared by Coco & Her Sister Cici (@cocothemaltesedog) on

 

View this post on Instagram

 

Who wants a Coco sandwich?!🐶🥪

A post shared by Coco & Her Sister Cici (@cocothemaltesedog) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coco & Her Sister Cici (@cocothemaltesedog) on

Прегледи:
50
Објавено на:
13.03.2020