Категории

#ИнстаСреќа Ова мачорот Потер – Тој живее како крал а неговите сопственици се неговите поданици

Овој сладок мачор обожава да спие во лавабото и да фаќа муви и комарци, освен тоа неговиот живот се состои од дремки каде и да се најде и јадење мачешки слатки

Neva Masquerade е мистериозно име за таинствената раса на мачки. Се работи за една верзија на сибирска мачка а препознатлива е по своето долго и дебело крзно и шаренилото на влакната околу ушите и на врвот на главата кои изгледаат како круна.
Оваа раса на мачки имаат мускулесто тело и бујна опашка што им дава изглед на мини диви мачки.

Потер е мачор со мисија – Тој живее како вистински припадник на аристократијата додека неговите поданици, односно сопственици му стојат на располагање 24 часа на ден.
На Потер водата не му се допаѓа премногу, но затоа обожава да се излежава во лавабото. Тој сака да се гали и сака кога го наградуваат со мачешки слатки. Тој понекогаш помага во домот така што фаќа муви и комарци. Се на се, Потер живее вистински лагоден живот како еден вистински крал.
Ви споделуваме поглед на неговиот секојдневен живот кој неговите сопственици секојдневно го споделуваат на неговиот Инстаграм профил.

View this post on Instagram

Fellow cats of the world, I have a question that will potentially improve all of our lives by pushing the human servants further into obedience. Please tell me, what do you find, in your own experience, warrants most treats or cuddles from humans? Also, have a nice Sunday Funday. • • • • • • • #cat #catsofinstagram #catlife #cats #catlovers #catlover #catstagram #cats_of_instagram #cats_of_instworld #catworld #cats_of_day #catscatscats #catinstagram #catselfie #catphoto #siberian #siberian_cat_lovers #siberiancat #siberiancats #siberiancatlover #nevamasquerade #nevamasqueradesiberian #nevamasqueradeofinstagram #nevamasqueradekitten #nevamasqueradecat #siberiancatlife #nicestkitties

A post shared by Potter Saphire Snowy Heart (@potter_the_nevamasquerade) on

Прегледи:
149
Објавено на:
25.07.2020