#ИнстаСреќа: Русинка создава мали волнени животни кои ќе ве воодушеват со својот изглед

Некаде во Русија, живее страствен уметник кој создава неверојатни дела од волна, кои изгледаат како да излегле од филм на Дизни. Нејзиното име е Јулија Деревшикова и ужива во своите креации уште од 2015 година. Со текот на годините, таа создала над стотина од овие симпатични мали животинчиња, а во продолжение погледнете како изгледаат.
Коментари

[fbcomments]