#ИнстаСреќа: Среќата е во малите секојдневни моменти, а ова е тоа што ве прави среќни

Денес е Интернационалниот ден на среќата, ние секако секој ден се трудиме да го направиме среќен, но на овој ден посебно се посветуваме на оние мали моменти во секојдневието кои ни носат насмевка на лицето. 

Како што го заокружуваме денот, направивме селекција од ваши инстаграм фотографии кои ги обележавте како среќни, а ние со задоволство ги споделуваме.

Не заборавајте да ја следите среќа и да споделувате со нас.

За некого #Среќа е да си замислиш желба (и да веруваш дека ќе ти се исполни) додека ја заврзуваш мартинката на разцветаното дрво.

 

Среќа е да фатиш интересен момент…

 

Среќа и љубов се книгите.

 

A post shared by ♒ (@bistra05) on

Среќа се првите цветчиња кои ја навестуваат пролетта.

 

Среќа е вкусен десерт и кафе муабет со другарка ти.

 

Среќа е седенка и уживање на сонце.

 

Пролет е среќа. Среќа е пролет.

 

Среќа се првите качунки.

 

Среќата е во малите нешта, како на пример шоља еспресо и многу кактуси 

 

 

 
Коментари

[fbcomments]