Категории

#ИнстаСреќа Таткото на 4 ќерки е вистинска Инстаграм сензација: Погледнете зошто!

Сајмон Хупер, чиј прекар на друштвените мрежи е „Татко на Ќерки“ („Father of Daughters“) е вистинска Инстаграм сензација бидејќи на духовит начин покажува како изгледа животот на таткото со 4 ќерки. Тој е познат уште одамна, но се уште привлекува нови следбеници со фотографиите кои секојдневно ги објавува.

Сајмон има речиси милион следбеници кои ги обожаваат неговите дневни фото-приказни полни со хумор на кои нема фотошоп и демонстрација на „совршен родител“. Тој поминал прилично долг пат од 24 годишен маж кој не знае што значи да се биде татко па до денес. Реалноста во која е секогаш опкружен се девојките кои ги сака највеќе на светот и кои го научиле на важна лекција за татковството, феминизмот и еднаквоста. Сајмон живее со 4 ќерки и сопруга.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on