Категории

#ИнстаСреќа Теди е пони и е едно од најпопуларните животни на Инстаграм

Теди е пони, изгледа неодоливо, омилен е на Инстаграм, а за тоа зборува бројката од 127.000 следбеници. Уживајте во најслатките фотографии на @teddytheshetland.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @teddytheshetland on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @teddytheshetland on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @teddytheshetland on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @teddytheshetland on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @teddytheshetland on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @teddytheshetland on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @teddytheshetland on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @teddytheshetland on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @teddytheshetland on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @teddytheshetland on