Категории

#ИнстаСреќа тренд: Прави згибови со дополнителна тежина од 120 килограми!

Би можеле ли да правите згибови со дополнителна тежина од 120 килограми? Ова момче може.

Матвеј Златоверкоников е хит на интернет со неговите фитнес клипови. Неговото задоволство е да прави популарни вежби со голема тежина, па така прави згибови, чучњеви, склекови со тегови кои тежат над 100 килограми. Матвеј е висок 182 сантиметри и тежок 92 килограми, а желба му е телото да го трансформира до граница на човечката способност.
Иако почнал да прави вежби со помала тежина, сега успеал да стигне до тежина со која луѓето го забележуваат, а за тоа зборува и неговата популарност на друштвените мрежи.
Матвејев го постигнал личниот рекорд со кревање на 125 килограми во згибови.
Погледнете ги неговите клипови и уверете се во неговата сила.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matvey Zlatoverkhovnikov (@mathewzlat) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matvey Zlatoverkhovnikov (@mathewzlat) on

Прегледи:
666
Објавено на:
10.07.2019