Категории

#ИнстаСреќа: Убавината на расцветаните цреши во Јапонија

Пролетта официјално започна во Јапонија, а прекрасните расцветани јапонски цреши се доказ за тоа. Секоја година почнувајќи од крајот на март па сѐ до почетокот на мај целата земја е покриена со убавите розови цветови.

На фотографиите на Koji е прикажана оваа природна убавина на расцветаните дрвја.