Категории

#ИнстаСреќа Уметник во Њујорк на необичен начин го разубавува градот

Том Боб е ништо повеќе од само обичен уметник кој слика графити во градот.

Своите цртежи т.е графити не ги прави само на фасадите на зградите, туку остава свој белег и на цевките, шахтите, и корпите за отпадоци.
Неговите дела се претежно хумористични, што можете да видите подолу. Можете да го следите Том на неговиот Инстаграм профил, кој сега има повеќе од 250.000 следбеници.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Bob (@tombobnyc)