#ИнстаСреќа: Уметница го користи грбот на својата девојка и создава илузија преку 3Д техника!

Уметницата Наташа Фарнсворт одлично го прикажува комплексниот свет на 3Д уметноста. Користејќи акрилни бои, палета и четка во раката, таа го користи грбот на својата девојка како платно создавајќи оптички илузии кои привлекуваат огромно внимание кај нејзините следачи на Инстаграм.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝖆𝖍𝕾𝖆𝖙𝖆𝕹 🎨👅 (@turnttasha) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝖆𝖍𝕾𝖆𝖙𝖆𝕹 🎨👅 (@turnttasha) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝖆𝖍𝕾𝖆𝖙𝖆𝕹 🎨👅 (@turnttasha) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝖆𝖍𝕾𝖆𝖙𝖆𝕹 🎨👅 (@turnttasha) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝖆𝖍𝕾𝖆𝖙𝖆𝕹 🎨👅 (@turnttasha) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝖆𝖍𝕾𝖆𝖙𝖆𝕹 🎨👅 (@turnttasha) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝖆𝖍𝕾𝖆𝖙𝖆𝕹 🎨👅 (@turnttasha) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝖆𝖍𝕾𝖆𝖙𝖆𝕹 🎨👅 (@turnttasha) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝖆𝖍𝕾𝖆𝖙𝖆𝕹 🎨👅 (@turnttasha) on
Коментари

[fbcomments]