Категории

#ИнстаСреќа Ви го претставуваме Куки – Преслаткото кученце кое е голем спанко

Покрај јадењето и играњето, најомилената активност на Куки е спиењето и галењето додека ужива во царството на соништата..

Cavalier King Charles расата на куче се навистина мили кучиња а тоа го докажува Куки како и што гласи неговото име кое во превод значи „колаче“. Тој сеуште не наполнил нити една година а веќе на неговите сопственици им е јасно дека неговото омилено хоби е спиењето.
Ако некој случајно го разбуди, тој ќе му испрати еден од своите добро познати погледи кој кажува „Остави ме да спијам на мира, човеку“.

Набљудувањето на светот од своето креветче, покрај сонувањето, му е најдрагата активност од сите и не би ја сменил за нити една друга. Освен кога можеби се работи за јадење.

Cookie е од Париз каде живее со своите сопственици. Тие често го водат на плажа или во природа а најмногу од се сака да се гали па дури и додека ужива во царството на соништата.
Куки е друштвено кученце и нејверојатно фотогенично, што докажува неговиот Инстаграм профил ‘Eat, plau, sleep, repeat’ кое е неговото животно мото.
Во продлжение ви споделуваме фотографии како ова преслатко кученце го поминува своето време.