#ИнстаСреќа: Запознајте го Гринго – мачорот со најнеобични мустаќи @gringomoustachecat

Инстаграм е дом на многу животни со неверојатни карактеристики, но ова маче е навистина посебно. Запознајте го Гринго, 1-годишниот Британски мачор со кратко влакно кој има толку софистицирани мустаќи што речиси може и да го слушнете неговиот акцент преку нив.

Доколку му ставите шапка, пар округлести очила и луле, ќе добиете вистински детектив од Викторијанската ера. Овој мачор живее во Франција со неговите сопственици Сабрина и Роман и неговиот брат Милко. Тој има околу 60.000 следбеници на Инстаграм.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’gringo Official (@gringomoustachecat) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’gringo Official (@gringomoustachecat) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’gringo Official (@gringomoustachecat) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’gringo Official (@gringomoustachecat) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’gringo Official (@gringomoustachecat) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’gringo Official (@gringomoustachecat) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’gringo Official (@gringomoustachecat) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’gringo Official (@gringomoustachecat) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’gringo Official (@gringomoustachecat) on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O’gringo Official (@gringomoustachecat) on
Коментари

[fbcomments]