#ИнстаСреќа: Запознајте го најпопуларното куче на Инстаграм @jiffpom

Социјалните мрежи се преполни со слатки и неодоливи домашни миленичиња, но сепак, од сите нив @jiffpom е најпопуларен. Ова прекрасно куче има Инстаграм профил кој го следат дури 9,8 милиони луѓе. Погледнете како изгледа!

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

3.

 

View this post on Instagram

 

Rudolph ❤️🦌

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

6.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

10.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on
Коментари

[fbcomments]