#ИнстаСреќа: Запознајте го Вали, зајчето со најдолги и најслатки уши на светот

Да ги ставиме слатките кучиња и мачки на страна само на кратко и да им обрнеме внимание на неодоливите зајчиња. Овие крзнени преслатки животни изгледаат како памучни топки, а нивната долга волна е заслужна за неверојатниот сладок изглед.

Запознајте го Вали, зајакот кој живее во Масачусетс, САД и вљубете се уште на прв поглед.
Коментари

[fbcomments]