#ИнстаСреќа: Запознајте го Вини, кучето со најубави очи на светот! (ФОТО)

Ова неодоливо куче е старо само три месеци, но корисниците на социјалните мрежи веќе се вљубени во него. Преку 300,000 луѓе го следат на Инстаграм, а кога ќе ги погледнете очите на ова кученце ќе ви стане јасно зошто.

1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Life Of Winnie 🐾 (@winnie_thecocker) on

2.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Life Of Winnie 🐾 (@winnie_thecocker) on

3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Life Of Winnie 🐾 (@winnie_thecocker) on

4.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Life Of Winnie 🐾 (@winnie_thecocker) on

5.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Life Of Winnie 🐾 (@winnie_thecocker) on

6.

 

View this post on Instagram

 

Play timeeeee for me! I LOVE my toys😋

A post shared by The Life Of Winnie 🐾 (@winnie_thecocker) on

7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Life Of Winnie 🐾 (@winnie_thecocker) on

8.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Life Of Winnie 🐾 (@winnie_thecocker) on
Коментари

[fbcomments]