#ИнстаСреќа: Запознајте ја новата намрштена мачка која го освојува Инстаграм

Никој нема да ја замени старата „Grumpy Cat“, но ова новото намрштено маче го привлече вниманието на Инстаграм. Запознајте ја Мјау Мјау, огромна мачка од Тајван. Нејзиниот сопственик вели дека Мјау Мају покрај тоа што е постојано намрштена, исто така е и многу елегантна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MeowMeow (@the_cat_named_meowmeow) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MeowMeow (@the_cat_named_meowmeow) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MeowMeow (@the_cat_named_meowmeow) on
Коментари

[fbcomments]