Интересни декорации со банана (ВИДЕО)

Кога имате некоја пригода или пак кога вашите деца не сакаат да јадат овошје, а вие секако сакате да се хранат здраво, може да ги искористите овие финти. 

Од бананата може да создадете мала уметност, со малку трпение и следење на чекорите од видеата, ќе ги воодушевите сите со вашата креација.
Коментари

[fbcomments]