Интересни факти што веројатно не ги знаете за Анџелина Џоли

Најзабележливата на црвениот тепих, дама во вистинска смисла на зборот – Анџелина Џоли. Дали Анџелина Џоли е навистина само она што изгледа по црвените килими или пак има нешто зад себе. Подобро погледнете подолу:

1. Анџелина Џоли има играно во музички спотови.

Image result for angelina jolie plays musical sports

2. Има државјанство од САД и Камбоџа.

Image result for angelina jolie

3. Преживеала тежок период на депресија за време на тинејџерските години. 

Related image

4. Првите слики од близнаците на Анџелина и Бред биле продадени за неверојатни 14 милиони долари.

Image result for angelina jolie twins babies

5. На себе има 14 тетоважи.

Image result for angelina jolie tattoos

6. Џоли е левичар.

Image result for angelina jolie

7. Мажена е три пати.

Image result for angelina jolie husbands

8. Преживеала тешка мастектономија.

Image result for angelina jolie mastectomy surgeon

9. Има своја колекција на ножеви.

Image result for angelina jolie knife collection

10. Има лиценца за пилоти.

Image result for angelina jolie pilot
Коментари

[fbcomments]