Интересни и креативни полици за книги

За сите љубители на книги, среќа е да имаат изобилство од интересен материјал за читање.  Ова се полици кои покрај нивната практична страна, се задоволство и за окото. 

Стилски, креативни, необични…сите имаат своја убавина во нив, безразлика дали сакате модерен и минималистички дизајн или нешто рустикално и урбано.

 

Следете ја среќата на инстаграм. 
Коментари

[fbcomments]