Категории

Интересни мурали кои го покажуваат вистинското лице кога ноќта ќе падне

Интересна серија мурали од шпанското уметничко и дизајнерско студио Reskate Arts & Crafts, кои содржат скриено дело кое се појавува само кога ќе зајде сонцето и ќе настапи ноќта.

Тогаш во темната ноќ овие мурали се највидливи. Направени со луминисцентнa боја која свети до 12 часа, ова е мошне интересен проект за кој повеќе може да видите на Behance.

glow-2

glow-3

glow-4

glow-5

glow-6

glow-7

glow-8

glow-9

Прегледи:
368
Објавено на:
17.12.2016